Administrar


"L'ignorant no és el que ignora coses, sinó el que ignora que les ignora". Joan F. Mira

latafanera.cat meneame.net

Imatges i sensacions. Adéu a València

eliteratura | 26 Novembre, 2007 19:01

Aterram a l'aeroport de Palma, amb un gran estabor: són el motor i el vent tramuntanal. València queda enrere. Estic content perquè, almanco en part, se m'ha trencat el mite de la València rància i blavera. El cas és que m'ha fet el pes. Si més no, el mateix que Palma o Barcelona. Perquè: qui no s'ha trobat, encara que sigui al poblet més recòndit del nostre país, amb el tristement famós "no le entiendo: hábleme en castellano", en totes les seves versions?

Vull quedar-me, doncs, amb la botella mig plena com a record d'aquesta estada: amb l'amable cambrer del Kansas i les seves creïlles, amb el recepcionista mig peruà mig valència i amb en Josep-Manel (amb qui quasi ens coneguérem personalment). Amb tota la bona gent valenciana.

 

Escut amb les quatre barres al jardí del Palau de la Generalitat valenciana
Cafeteria Kansas. A la plaça de la Reina. Tapes i variats a bon preu. T'atenen en valencià i amb un humor excel·lent.
 Mercat Central. València
 Centre Arqueològic de l'Almoina. València. La  La Seu de València Enfront modernista. València
 Escultura eqüestre del Rei en Jaume. València. Plaça de l'Ajuntament de bon matí. València Font de la plaça de l'Ajuntament. València
 Ciutat de les Arts i de les Ciències. València. Ciutat de les Arts i de les Ciències. València. Ciutat de les Arts i de les Ciències. València.
 Ciutat de les Arts i de les Ciències. València. Ciutat de les Arts i de les Ciències. València. Ciutat de les Arts i de les Ciències. València.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS