Administrar


"L'ignorant no és el que ignora coses, sinó el que ignora que les ignora". Joan F. Mira

latafanera.cat meneame.net

Els corbs es treuen els ulls

eliteratura | 27 Maig, 2013 16:37

L'estat espanyol de les autonomies és com un estol de corbs que se treuen els ulls. L'Espanya profunda està acostumada a viure sobre l'esquena dels altres -diga-li eix mediterrani, diga-li Països Catalans més Múrcia-,  que s'han d'esllomar per sadollar-ne cada caprici, cada desig secret, cada vici, en nom d'una constitució desfasada i injusta. Ras i curt, Espanya es fonamenta en la injústicia històrica, política, econòmica, cultural... I fins i tot als partíceps d'aquesta Espanya els comença a caure la bena dels ulls. Temps al temps.

Notícia d'Ara Balears: Extremadura recomana a les comunitats de l'eix mediterrani que es llegeixin la constitució 

latafanera.cat meneame.net

Imposició d'un disbarat (il·)legítim a les urnes

eliteratura | 22 Maig, 2013 23:19

Joana Maria Camps, consellera d'Educació, Cultura i Universitats a dBalears: “No puc fer cas a les manifestacions en contra del Decret de Llengües, les urnes m’han legitimat ”.
Hauria de saber, senyora conselleria, que hi ha hagut dictadors que han arribat al poder per la via democràtica. No basta amb véncer, cal convèncer i, a més, tenir raó.
latafanera.cat meneame.net

Maurinho for ever

eliteratura | 21 Maig, 2013 22:16

"El Reial Madrid reconeix que ha fracassat amb Mourinho i l'acomiada". Quina llàstima. Ara que deixat tot el club fet un bunyol, l'acomiaden; acomiaden el salvador, el manager general am la llengua més afilada, l'entrenador més megalomaníac i maleducat del món, malperdedor, intrigant, pèrfid, maquiavèlic... I tot plegat, per una supercopa, una copa del rei i una lliga en tres anys. En guardiola va guanyar més títols en només una temporada. Per l'amor de Déu, que li facin un contracte vitalici!
latafanera.cat meneame.net

Tant poc

eliteratura | 20 Maig, 2013 16:00

Per què "sabem" tant d'economia i tant poc d'art?
latafanera.cat meneame.net

Cinquagesma

eliteratura | 19 Maig, 2013 14:43

El meu fill assisteix a una primera comunió. Un capella jove oficia la cerimònia. A l'hora del sermó s'acosta als infants micròfon en mà. Explica, amb dots pedagògiques, que avui acaba la festa de Pasqua. Avui és cinquagesma, o pentecosta, el cinquantè dia després de la resurrecció  de Jésus. Se'n diu, també Pasqua Granada, i commemora es descens de l'esperit sant sobre els apòstols. El capellà du una casulla vermella elengantíssima, pròpia de la festivitat d'avui. El problema, tanmateix, és el context. Cap jove ja no sap a què es refereix el mossèn. L'element màgicoprotector de l'esperit sant, tan important un temps, ha perdut sentit i ja no és un referent per a la majoria de la societat.

A la sortida de l'esglėsia, tres nins juguen i riuen dins el confessionari.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS